jueves, 23 de marzo de 2017

Mª Ángeles Gómez en el IES Cavanilles

LA " MEDIA LUNA" BRILLA EN EL CAVANILLES
El dijous 1 de març va visitar l’IES Antonio José Cavanilles d’Alacant  Maria Ángeles Gómez, autora de la novel•la Media Luna. L’encontre patrocinat pel Grupo Leo va reunir en la biblioteca del centre  l’escriptora i alumnes de tercer i quart de l’ESO. Durant una bona estona es va produir l’encontre entre l’autora i els seus lectors i tots plegats anàvem passant de la realitat del moment a la ficció de la novel•la. Va fluir un diàleg d’anada i tornada de perquès, de coms, de quants, de quans, de... entorn a la lectura del llibre. “Perquè li passa açò al personatge de...? Com vas decidir....? Quant de ...?. Ni més ni menys que la màgia de la literatura, que ens fa pensar, que ens posa al costat o en contra de tal o qual personatge, que és capaç de provocar-nos emocions, que fa que en parlem i que per uns instants com es el cas de l’aventura que ens proposa María Ángeles fem un recorregut per la nostra ciutat, pel nostre paisatge, per la nostra història i per les nostres llegendes.

2 comentarios:

DIEGO dijo...


UNA BONITA JORNADA COORDINADA POR VICENT CASANOVA QUE HA HECHO POSIBLE EL ENCUENTRO DE MARIAAN GÓMEZ CON EL EQUIPO DE PROFESORES DEL IES CAVANILLES. Y TODO ALREDEDOR DEL LIBRO "MEDIA LUNA".
MI AGRADECIMIENTO A TODOS. ES LA FORMA DE PROMOVER LA LECTURA Y AL TIEMPO DE PODER CONOCER LUGARES DESTACADOS DE LA CIUDAD DE ALICANTE Y EN ESPECIAL DE SU CASTILLO DONDE TRANSCURRE LA TRAMA. ENHORABUENA. GRACIES. DIEGO GILA. COORDINADOR GRUPO LEO

Unknown dijo...

Gràcies Vicent! fue una mañana extraordinaria, los chic@s muy participativos y pudimos hablar de sus inquietudes sobre la novela MEDIA LUNA, los personajes, el escenario...un lujo!

Grupo Leo